La Palma PizzériaLa Palma Pizzéria Étlapja + Ételrendelés

La Palma Pizzéria

pizza, hamburger, és olasz — ételek

1094 Budapest, Ferenc krt. 17.   47.4823369, 19.068967
www.lapalmapizzeria.hu E-MAIL (információ)
+36 1 210-4317 (információ) • +36 20 203-2725 (rendelés)

Nyitva tartás: Mindennap: 11:00-22:00

 Ételrendelés
+36 20 203-2725

Amennyiben összegyűjt 10 pecsétet a szórólapokról, a 11. 30 cm-es pizzára a mi vendégünk.

 Választék

 ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

Az Ön személyes adatainak védelme a Palma Team Korlátolt Felelősségű Társaság és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

• • •

AZ ÉTLAPOM.HU ÉTELRENDELŐ RENDSZERT ÜZEMELTETŐ CÉG ADATVÉDELMI NYILATKOZATA

NAIH szám: 64009/2013

Az Étlapom.hu ételrendelő rendszert üzemeltető Mucius Scaevola Kft. az oldal és a szolgáltatás felhasználóinak adatkezelését a mindenkor hatályos magyar jogszabályok alapján végzi. Az adatkezelésről és azt adatvédelemről jelenleg az alábbi jogszabály rendelkezik:

2012. évi CXII. törvény

Az Étlapom.hu felhasználói a szolgáltatás igénybevételével, a rendeléshez szükséges adataik megadásával elfogadják, kifejezetten hozzájárulnak, és akaratukkal megegyezőnek tekintik, hogy a Mucius Scaevola Kft. az általuk megadott adatokat rögzítse, és azokat a választott vendéglátó egység számára a megrendelt szolgáltatás kielégítése céljából továbbítsa.

Az adatkezelés célja, hogy az Étlapom.hu rendszeren keresztül az oldal eladóit és megrendelőit sikerüljön összekötni, és a megrendelt szolgáltatás teljesítését megszervezni. A megadott adatok a Mucius Scaevola Kft. munkatársai, illetve a választott vendéglátóipari egység számára válnak hozzáférhetővé.

A Mucius Scaevola Kft. vállalja, hogy promóciós céllal csak abban az esetben lép kapcsolatba az adatok alapján beazonosítható személyekkel (online vagy postai úton), ha ők ehhez előzetesen beleegyezésüket adták.

A felhasználók által megadott személyes adatokat a Mucius Scaevola Kft. fogyasztóvédelmi célokból 5 évig tárolja, utána megsemmisíti. A promóciós megkeresések céljából megadott adatokat – a felhasználó kérésétől számított – 8 napon belül töröljük.

A felhasználók részére az alábbi szervek, intézmények biztosítanak jogorvoslati lehetőségeket:

  1. NAIH – Nemzeti Adatvédelmi és Információszabdság Hatóság
  2. Fővárosi Törvényszék

Az érintettek adataik kezeléséről, törléséről a Mucius Scaevola Kft.-től kérhetnek tájékoztatást.

 

RAKD ÖSSZE A PIZZÁD, AHOGY TE SZERETED!  (30 ÉS 45 CM-ES MÉRETBEN IS!)